+6019 218 8019 +603 4296 2019 info@syazatravel.com.my

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
+6019 218 8019 +603 4296 2019 info@syazatravel.com.my

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

SELAMAT DATANG

Syaza Travel & Tours Sdn. Bhd. merupakan agensi pelancongan terbaik di Malaysia yang mempunyai sijil akreditasi QMS ISO 9001 : 2008, berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTAC) dan mempunyai Lesen IOT untuk Pelancongan Dalam Negeri, Pelancongan Luar Negara dan Tempahan Tiket Penerbangan. Kami juga berdaftar dibawah Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) ,IATA, MATTA dan BUMITRA.
Syaza Travel & Tours Sdn Bhd juga merupakan pengendali umrah berlesen LKU terbaik di Malaysia berstatus Muassasah dibawah Jabatan Wakaf Zakat dan Haji (JAWHAR) yang disokong oleh muassasah terbaik di Arab Saudi iaitu Mawaddah International Group for Hotel and Umrah Services serta dibarisi oleh kakitangan yang cekap dan berpengalaman di Malaysia dan Arab Saudi. Kami juga telah diiktiraf sebagai penerima anugerah “Outstanding Umrah and Hajj Award 2016” oleh Al Haramain Academy, sebagai syarikat yang paling menonjol dari segi pencapaian dalam menguruskan para jemaah dan pengurusan syarikat.

Pakej-pakej Popular

/Lihat Semua Pakej

Berikut adalah senarai pilihan utama pakej-pakej pelancongan dan umrah secara individu atau berkumpulan yang kami tawarkan.

Destinasi Popular

/Lihat Semua Destinasi

Berikut adalah senarai destinasi pilihan utama pelancong Malaysia yang kami tawarkan. Selain itu  terdapat juga destinasi popular lainnya yang kami sediakan kepada pelanggan yang mempunyai pilihan khusus.

SESUAIKAN PAKEJ PELANCONGAN ANDA

Rekacipta Pakej Pelancongan anda sendiri dan dapatkan harga dalam talian dengan pengesahan segera. Pilih Tarikh, Hotel dan Perkhidmatan yang anda suka.

Testimoni Jemaah

  • Pihak kami amat berpuas hati dengan setiap urusan dan perjalanan umrah kami bermula dari pendaftaran umrah sehinggalah kami selesai mengerjakannya dan selamat kembali ke tanahair.Ini adalah pengalaman pertama kami ke Tanah Suci dan Alhamdulillah dengan khidmat cemerlang yang disediakan oleh pihak Syaza. Overall memang kami sangat2 berpuas hati dan pastinya jika diberi kesempatan dan peluang untuk ke sana lagi kami takkan ragu2 untuk menggunakan khidmat Syaza Travel.

    Wan Mohd Naziran Wan Taib
    Umrah 29 Mei 2015
  • Salam Liena / Aini / Tuan Hj Amran & Hajjah,Saya & suami nak ucapkan byk terimakasih kpd Hajjah & Uztaz. Bersyukur sgt dpt menjlnkan ibadat umrah dgn mudah kerana pertolongan Allah serta dibantu oleh petugas-petugas Syaza. Kita doakan Syaza terus berkembang maju. Dan kalau ada rezeki boleh pergi umrah dgn Syaza lagi di masa hadapan.

    Rohani Ibrahim
    Umrah 12 Dis 2016
  • Salam Liena / Aini / Tuan Hj Amran & Hajjah,Salam Firah dan Zurin, Saya dan keluarga ingin mengucapkan terima kasih atas segala bantuan yang dihulurkan oleh pihak Syaza, terutamanya Firah sendiri, Tuan Haji dan Hajah, Zurin dan semua staf dan mutawif di Mekah dan Madinah. Secara keseluruhan, semuanya sangat memuaskan, Alhamdulillah. Saya doakan Syaza terus maju, insyaAllah

    Hj Yusuf
    Umrah 27 Aor 2017
  • Assalamualaikum wbt. Liena / Aini / Tuan Hj Amran & Hajjah,

    Terima kasih. I and the family enjoyed the recent umrah trip with the group.Chief Shahrein has been very helpful; tolong sampaikan salam terima kasih saya dan keluarga juga kepada beliau. InsyaAllah kita jumpa lagi di masa hadapan.

    Syed Rozhan Syed Hassan
    Umrah 01 Feb 2015
  • Alhamdullillah, kami selamat pergi dan pulang ke tanah air dan kami benar-benar selesa dan gembira mengerjakan Umrah dan Ziarah bersama Syaza Travel. Terima kasih diatas segala budi baik pihak Syaza. Semoga Allah memberkati dan memajukan lagi Syaza Travel.

    Sukri Muhamad
    Umrah 27 Apr 2017
  • Alhamdulillah… Allah permudahkn urusan kita… semua ni adalah ats kerjasama pihak syarikat syaza yg sgt byk mmbantu saya… dan merupakan satu2nye syarikat yg prnah saya sertai mudah berurusan dan menjaga kpntingan jemaah…. pihak pngurusan syaza hj imran dan hjh zarina memg terbaik…. dibantu juga hj hamde dan hj ramzee serta jemaah semua yg sgt memahami… ini membuatkan kita boleh kekal mnjadi satu kluarga….

    USTAZ SANI
    Umrah 14 Dis 2017
  • Assalamualaikum pn hjh.apa kbr?lupa nk ucap jutaan trima kaseh sbb byk tlg kmi dlm trip syaza 14-25hb baru2 ni.mmg the bestla..sempat msj fiza je aritu.bsyukur sgt dtemukn dgn travel agensi syaza yg sgt baik,service tbaik.semoga Allah melimpahkn kemualiaan dan rahmat pda sluruh ahli n kluarga syaza travel.amenn??

    Asniati Binti Hamide
    Umrah 14 Dis 2017
  • Assalamualaikum tn Hj, terimakasih dan tahniah pada pengurusan jemaah umrah syarikat tuan haji. Alhamdulillah semuanya lancar dan perkhidmatan yg baik termasuk perkhidmatan mutawwif. Small hiccups tu biasa la, mana2 pun ada. Teruskan tn haji, moga diberkati AlLah SWT

    MOHD EFFENDY BIN MAT ARIS
    Umrah 31 Jan 2018
  • Saya juga ingin mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih kpd pengurusan Syaza Travel yang memberikan pengurusan terbaik..mutawwif ust sani yg banyak membantu dan membimbing jemaah..para jemaah yang sporting dan memberi kerjasama yg baik..mudah mudahan umrah kita diterima oleh allah..dan dijemput lagi menjadi tetamunya..saya mohon ampun maaf jika ada salah dan silap sepanjang perjalanan umrah kita 14-25 dis..
    Moga ikatan ukhwah terus berkekalan..amin

    USTAZ AMIR
    Umrah 14 Dis 2017

BUAT PAKEJ UMRAH DIY ANDA

Kini anda boleh membuat pakej umrah DIY anda secara online dengan pemantauan dari agensi berlesen yang boleh dipercayai. Anda boleh sesuaikan pilihan tarikh penerbangan, hotel penginapan, kenderaan dan perkhidmatan lainnya mengikut kehendak anda.
Video korporat
Video Umrah
Video Pelancongan
Video Badal Haji

Kami Diiktiraf Oleh

Hi there! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.