1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Mukadimah

Ayuh bersama kami, Luaskan pandangan, kembara ke serata Dunia.. Hari Ini..

Syaza Travel & Tours Sdn. Bhd. merupakan agensi pelancongan terbaik di Malaysia yang mempunyai sijil akreditasi QMS ISO 9001 : 2008, berdaftar dengan Kementerian Pelancongan Malaysia (MOTAC) dan mempunyai Lesen IOT untuk pelancongan dalam negeri, pelancongan luar negara dan tempahan tiket kapalterbang. Kami juga berdaftar dibawah Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) ,IATA, MATTA dan BUMITRA.

Kami menawarkan pakej-pakej pelancongan domestik dan luar negara secara individu atau berkumpulan. Tempahan tiket kapalterbang dan juga hotel penginapan serta pakej pelancongan “customise” juga ditawarkan kepada pelanggan yang mempunyai pilihan khusus.

Kami di Syaza Travel & Tours Sdn Bhd mempunyai pengalaman dan pengetahuan luas untuk menguruskan perjalanan percutian anda supaya ianya menjadi satu keselesaan agar menjadi kenangan manis sepanjang hayat.

 

Ayuh Umrah bersama kami..Beribadah penuh kehusukan ..Keselesaan…tanpa Keraguan…

Syaza Travel & Tours Sdn Bhd juga merupakan pengendali umrah berlesen LKU terbaik di Malaysia berstatus Muassasah dibawah Jabatan Wakaf Zakat dan Haji (JAWHAR) yang disokong oleh muassasah terbaik di Arab Saudi iaitu Mawaddah International Group for Hotel and Umrah Services serta dibarisi oleh kakitangan yang cekap dan berpengalaman di Malaysia dan Arab Saudi. Kami juga telah diiktiraf sebagai penerima anugerah “Outstanding Umrah and Hajj Award 2016” oleh Al Haramain Academy, sebagai syarikat yang paling menonjol dari segi pencapaian dalam menguruskan para jemaah dan pengurusan syarikat.

Kami menawarkan perkhidmatan umrah, Ground Arrangement di Tanah Suci, upah haji, tempahan tiket dan juga Hotel. Pakej Umrah VIP dan Umrah “Customise” juga ditawarkan kepada jemaah yang mempunyai pilihan khusus.

Kami di Syaza Travel & Tours Sdn. Bhd. mempunyai pengalaman dan pengetahuan luas untuk menguruskan perjalanan ibadah Umrah anda agar ianya menjadi satu kesempurnaan dalam beribadah demi mencapai umrah yang maqbulah.